Upp och ner

Dressyrträning Idag, gick lite si så där. Jag drog på mig en lämplig förkylning i Washington och har verkligen försökt snabb bota den med ingefära te, sömn och c vitaminer. Känner mig bättre och piggare men kroppen är såklart lite mattare än vanligt. Iallafall har prinsen vatt såå fin att rida de senaste passen. Anna och jag körde till ridhuset i förra veckan och han glänste lite extra. Kände äntligen att han började lyssna på min sits, komma tillbaka och arbeta igenom kroppen. I tisdags när jag kom hem från Washington red jag ett pass på ridbanan hemma på stallet. La ut 3 bommar på mitten av ridbanan så att vi fick öva precision, samling och koncentration för att hinna med att samla ihop oss och komma rakt på bommarna och fortsätta balanserat ut i nästa varv. Och han va så duktig, endast i slutet av passet när det även haglade.. så ville han springa iväg istället för att vila på steget och vänta på mig. Även i galoppen kunde jag nu börja jobba honom. Men idag blev det lite av ett magplask. 

Han va inte nöjd med Baucher bettet idag, ville inte ta innerskänkeln i högervarvet och va allmänt bråkig. Kändes lite ojämn bak och självklart kan han va sträckt sig eller ha träningsvärk efter galoppen på grusvägarna igår. Stundtals släppte han igenom och slappnade av, men rent allmänt va han inte nöjd idag. Hoppas att det är bettet då jag inte alls haft den känslan i handen på de andra två betten som han gillar. Imorgon är en ny dag, mys runda i skogen, massage och stretching står på schemat. 

Förresten fick han ett riktigt bad när vi kom tillbaka från träningen idag, mend schampo och allt. Nu är han len som sammet! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>