Back to Washington 

Igår kom jag hem från en tur till Washington. Min kollega fyllde år i går så vi för firade lite med sushi och prosecco. I tisdags möttes vi tidigt och va ute och gick en lång runda på över 2timmar, vi gick både i stad och helt plötsligt hamnade vi mitt i en tät skog på en liten stig. På vägen tillbaka gick vi förbi en brandstation som vi stannade och fottade, blev tillfrågade om vi ville komma in och titta och självklart ville vi det. Vi gick även förbi ett utegym där vi stannade och tränade. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>