AW I New York

Flög till New York i lördags, planen va att åka över till Central Park för att titta på Central Pars Horse Show. Men när vi landade va det 32grader och inte ett moln på himlen. Övervägde det hela och bestämde mig för att det blev för varmt för att hänga mitt inne i parken och följde med 4 kollegor för att ta något och äta och dricka istället. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll som vi avslutade på en rooftop med utsikt över Hudson river. 

I söndags vaknade jag tidigt gick ut för att köpa frukost och passade på att gå en promenad innan det blev alldeles för varmt. Jättehärligt med sol och värme!  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>