Mysdag

Första dagen på semeeeestern, Wop wop! Tog lång sovmorgon imorse, åt frukost utomhus, städat huset och åkte sedan till stallet. När jag kom till stallet hade Ina precis tagit in Thea och skulle rida en runda, snälla som de är fick vi följa med på en runda. Och endast en gång försökte han backa/vända hemåt, duktig kille! Såå härligt att kunna sträcka ut i trav och galopp på perfekta grusvägar. Imorgon är det tisdag och träning igen, älskar att ha en speciell dag för träning. Mamma möter upp mig hos Carro och kan filma träningen, perfekt! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>