Godmorgon

Torsdag idag och solen skiner, härligt! Det känns i vinden att det går mot höst, lite svalare för varje dag även om solen värmer gott. Jag sitter ute och äter frukost, änsålänge verkar som att getingarna har flyttat.. lite senare idag ska jag möta upp Ina i stallet och skrittade ut en runda. Tarzan va såå duktig på träningen igår, gick rakt in i transporten (med två linor som rumpan men ändå!) Uppförde sig briljant och jobbade på bra! Ska lägga upp några bilder och film lite senare. Idag välförtjänad vilodag i skogen med sällskap av sin bästa Thea. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>