Dienstag in Hamburg

Hamburg bjuder på fantastiskt väder idag. Vid halv 10 gick jag ner mot busstationen och tog bussen ett par hållplatser bort. Närmare bestämt till Rathaus Platz, nere vid kanalen i arkaden ligger där rätt många caféer på rad som alla har på go-frukost. Slog mig ned vid ett bort längs med kanalen i solen och beställde in en Fitness Frühstück. Så mycket mat att jag inte orkade äta upp allt! Det ingår alltid minst 2 bullar i en tysk frukost, sen fick jag kvarg med müsli, färsk frukt, 3 olika ostar, ett ägg, juice och kaffe. Det hela för 9€, fantastiskt! Härligt att flyga Europa emellan åt, i USA hade det lätt kostat 32$. Satt kvar en lång stund och läste min bok i solen innan jag gick en runda i de små kvarteren med fin fin butiker, de där butikerna man bara har råd att fönstershoppa i. 

Vart jag än är någonstans så dras jag alltid till vattnet, så naturligtvis har jag suttit och njutit av sommarvärmen på gräset nere vid Jungfernstieg också tillsammans med en Ice cappuccino.

Nu är jag tillbaka på hotellet och ska packa ihop mina saker och göra mig iordning, pick Up kl 15. När vi kommer tillbaka till Köpenhamn ska vi flyga Stockholm t/r innan vi slutar för idag. Imorgon är det äntligen dags för nytt försök att åka och träna. Håller tummarna för att Tarzan håller sig skadefri inatt!! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>