Valborg = långhelg

Vilken lång och härlig helg. Jag landade från Newport York i söndags, Lukas hade vart ute och firat en kompis födelsedag och kom hem bara några timmar före mig. Så vi båda sov till 13. På eftermiddagen körde jag till stallet sväng och red ett pass på Thea. Det blev inget större Valborgs firande än hemmagjorda hamburgare till middag. 

I går körde vi och hämtade mossrivare och högtryckstvätt och hade en riktigt effektiv dag. Älskar de dagar där man får riktigt mycket gjort, finns inget bättre än att stryka saker som blivit gjort från listan! Igår blev det en somrig tapas till middag efter korvgrillning till lunch.

Hoppas ni hade en trevlig Valborg!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>