Time for breakfast

I lördags i Washington va jag för nere och tränade ett härligt pass på gymmet på morgonen. Vid 9 mötte jag upp ett par kollegor för att gå och äta frukost, vi gick till ett ställe i Adams Morgan som är ett område i Washington. En super mysigt café med stort urval på menyn. Provade en acia Bowl som är väldigt populär just nu. Det va gott, smakade som en smoothie Bowl med färsk frukt, kokosflingor och granola men det mättade inte så värst mycket. Vi hade iallafall en trevlig frukost tillsammans och efter frukost gick vi vidare upp mot target för lite shopping. 


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>