Söndagkväll

Söndagkväll och det känns som att vi äntligen har kommit ikapp lite här hemma. Denna veckan har verkligen gått i ett. Jag har jobbat, provat hästar, jobbar igen, ridit och sen spenderat helgen i stugan. Har inte hunnit mer än packa upp och packa ner innan jag åkt iväg till nästa ställe. Kul men puuh vad skönt det va att komma hem idag! Vi hann städa igenom hela huset, slänga skräp som samlats på hög i förrådet och tvätta undan veckans tvättberg. Bästa känslan att starta en ny vecka med ordning och reda! Och att vädret varit på topp gör det ännu bättre, just nu är kl halv 10, det är fortfarande ljust ute och en 15grader, sommaren är MER än välkommen! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>