Måndag 

Imorse körde jag ner till Höllviken för att hälsa på farmor som fyllde år igår. Hon fick en jättefin tomatplanta i födelsedagspresent, så söt och med helt galet många tomater på. Vi fikade och pratade länge innan jag körde ut till mamma för att hänga med henne idag. De kom hem från Portugal igår och nu är det full rulle på gården igen. På onsdag öppnar hon butiken och idag var vi i Oxie för att köpa lite plantor att piffa upp butiken med. Gick en runda med lillan och passade på att prova min nya kamera på rapsfälten. Älskar bara rapsfälten när de blommar så fint som de gör nu. Det är gul och grönt nästan överallt man kör här nere i Skåne, så himla vackert!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>