Gårdagen 

Igår checkade jag in och flög till Washington, alltid lika trevligt att möta sina härliga kollegor vid breafingen och man känner på sig att det blir en bra tur. Landade 30min före tidtabellen och det va sol, varmt och skönt när vi kom ut! Va berädda på åska och regn men icke. När vi kom in till hotellet skyndade jag min ner på gymmet för att hinna med ett minimalt pass innan vi möttes upp för middag och drinks. Det va ju 5de Mayo igår, 5e maj. Vilket mexikanarna firar och vi va lite väl optimistiska som trodde vi kunde få bort på en mexikansk restaurang. Hittade en trevlig Italiensk istället där vi kunde sitta utomhus och äta. Fredags drinken blev en mojito och till det åt jag mini calzone, så söta! Eftersom att kl är sent på kvällen hemma, -6h i tidskillnad, så kan man inte klämma i sig en hel middag. Efter en trevlig middag med goda skratt gick vi till min nya favorit i Washington. Dolcezza, coffe and icecream. Oh my vad god gelato!! Tog en kula coffe and cookies och en kula vanilla Bean, så Gott! Tillbaka på hotellet vid 8 (02 där hemma) och somnade som en prinsessa strax därefter. Lyckan när man vaknar och inser att kl är efter 5(!!) Och jag lyckats sova mer än 9h!! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>