Sista lördagen i april

Tänk att det redan är dags för maj, hur fort går inte månaderna.. inget mig emot,längtar efter sommar, värme och semester. Värme har vi fått en god dos av i New York idag också. Har legat på runt 27 även idag och solen kommer och går mellan skira moln. Imorse mötte jag upp Frida igen för frukost, vi köpte med oss frukost och gick till Bryant Park. Så härligt att sitta utomhus, stort plus för alla fina och välskötta parker som finns runt om på Manhattan. Ett litet brake från storstads hetsen. Efter frukosten gick jag vidare till Forever 21 för lite shopping inför kommande semester. Och vidare upp mot Central park, jisses vad mycket folk det va där. Det märks verkligen att turistdäsongen är i farten och att det dessutom är lördag. Åkte tillbaka till New jersey istället och njöt av solen på piren utanför hotellet.

Fantastiskt mystiskt väder imorse efter en timme med både blixtar och dunder.


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>