New York New York

Godmorgon, jag ligger i sängen och lyssnar på åskan och tittar på blixtrarna som lyser upp hela Manhattan. Igår när vi landade va det 27 grader och under eftermiddagen gick det upp till 32. Svettigt! Jag har inte vatt här​ sen i februari tror jag och va så sugen på att njuta av staden. Till min förtjusning så flög jag tillsammans med en väldigt god kollega som är fantastiskt rolig att hänga med. 

Fredag eftermiddag, afterwork och drinkar på en rooftop va en given kombination. Efter första stoppet gick vi vidare på Manhattan och njöt av tillvaron, pratade om allt möjligt. Tillslut kurrade det i magen och vi bestämde oss för att åka tillbaka till new jersey sidan och köpa varsin hamburgare på Five guys, enligt mig godaste hamburgar haket i USA. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>