New in

Var som sagt på jakt efter ett par vår skor i Chicago. Egentligen ett par rosa med metallic detaljer men hittade ett par sandfärgade med guld detaljer och skin från Michael kors istället. Extra bra att de var nedsatt pris på de också. Espandrillos inspirerad men med en ordentligt uppbyggd sula. Vilket jag tycker är viktigt då jag vill kunna använda skorna när jag är iväg på stop och som ni vet tycker jag om att gå mycket. Iallafall väldigt nöjd, blir extra snygga till sommaren till shorts och solbrända ben!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>