Mexican dinner

Va inne på hotellet vid 17 lokal tid igår, körde ett snabbt pass på gymmet. Har bestämt mig för att köra 20 min cardio, antingen cykel, pw eller crosstrainer innan varje pass för att komma igång och få upp värmen. Efter träningen mötte jag upp en kollega för att gå ut och äta lite. Vi gick ner till en mexikansk restaurang nära hotellet, fick ett bord på uteserveringen i kvällssolen. så härligt väder, 28 grader, som en perfekt sommarkväll. Så härligt att kunna gå ut i bara sommarklänning. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>