Godmorgon tisdag

Åh vilket härligt väder att vakna till. Att det blåser och är endast 4gr gör inte så mycket så länge det är sooool. Sitter och äter frukost just nu och ska idag ta tag i det sista till deklarationen.. suck! Något roligare är att jag passar Thea både idag och imorgon så strax före lunch ska jag bege mig mot stallet. Igår va det blåsigt, regnigt och det kom en ny ponny till stallet, tantaloppan va pigg som bara den och tjurade ihop varje gång stackars ponnyn kallade på sina nya vänner. Men vi fick ändå till ett bra jogging pass i trav.! 

Idag kommer även vårt kakel till köket.. men hör på det här: det levereras mellan 8 och 16?!! Och ska signeras.. hur kan man inte få en mer precis tid och förväntar de verkligen sig att jag ska vara hemma och vänta på en sändning i exakt hela dagen!!? Well well.. håll tummarna för att det kommer när jag är hemma istället.

Puss och kram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>