En torsdag helt i min smak

Snoosade igenom min alarm imorse innan jag gick upp, gjorde en grön smoothie att ta med i bilen till Höllviken. Hade nämligen bokat in en Deluxe ansiktsbehandling på Exuviance kliniken. Fick presentkort i julklapp och passade på att fräscha upp hyn nu en månad innan semestern. De rekommenderar inte att göra det för tätt inpå en solsemester.

Efter att han fått flera ansiktsmasker, portömning, vaxning av ögonbryn och massage åkte jag hem till lillebror och åt pannkakor till brunch tillsammans men honom. Såå gott! Min bästa topping på crepes är kanel, pressad citron och lite strösocker. Spåra ljuvligt!

Lite senare mötte jag Anna i stallet för att rida Thea. Anna ska på semester och jag har fått äran att ta hand om damen istället medans hon är bortrest. För att få ut så mycket som möjligt har jag redan nu börjat rida henne​ så vi kan lära känna varandra. Så kul! Saknar verkligen att rida på daglig basis. 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En torsdag helt i min smak

 1. Vilket härligt liv du har!! Njuut!
  Fina bilder från världens alla hörn.
  Önskar dig allt gott!
  Hälsa Lukas och alla andra
  Kram
  Laila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>