Blueberry protein pancakes

För ett tag sedan blev jag tipsad av en kollega om dessa så lätta, goda och nyttiga pannkakor.

För 2portioner 

* 2 Ägg 

* 4 msk keso

* 2 msk fiberhusk

* 1msk vanilj proteinpulver

Toppa med kanel och kardemumma.

Rör om ordentligt och mixa sedan till en kladdig smet. Här häller jag i blåbären men det är såklart frivilligt, blir gott utan också. Ta upp en stor klick och lägg i stekpannan, platta ut till en plätt. Jag steker i kokosfett, i en teflonpanna. Allt för att göra det lätt att vända. Finns inget värre än när en pannkaka fastnar och får sönder i vändningen. Stek på relativt hög värme ett par minuter på varje sida. 

Servera med naturell yoghurt och färska bör. Valet att blanda i Lite honung eller Lemon curd för smak i yoghurten.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>