Ansiktsrutiner

Efter ansiktsbehandlingen igår, som får blir lite av en nystart så måste jag bli nogare när det kommer till mina ansiktsrutiner. Hudterapeften tyckte jag behövde lägga in lite mer maskarbete. Fick prover på två olika masker som jag ska prova, utvärdera och eventuellt inskaffa. 

Här om dagen tog min ansiktskräm slut och när jag passande skulle beställa en ny fanns erbjudande där man fick en påskpresent på köpet. Ansiktskrämen från Löwengrip Care and Color är passande till de flesta hudtyper, allt från lite fetare till den torraste, verkar även lugnande och läkande på problemhy. Använder mig även av LCC facial mist spray som är väldigt fuktgivande både under dagen och även rengörande som ett ansiktvatten på morgon/kväll. Sen jag började flyga känner jag att jag har blivit mer och mer yttorr, vilket inte är så konstigt med den torra luften. Så en facial mist är min bästa vän ombord och den går utmärkt att spraya utanpå makeup.

Just nu har de en kampanj där du får en Body butter om du handlar för över 300 tom 24/4. Väldigt trevligt att få prova några andra produkter samtidigt som man inhandlar sina varor. Kika in här Löwengrip Care and Color

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>