Last day 

Ifredags va sista skiddagen och vi åkte direkt på morgonen bort mot sestriere för att åka i det systemet. Strålande sol och lite för varm väder för skidåkning men med lite lift åkning kom vi dit. Inte lite mysig by som montgenevre, stora lägenhetskomplex och det kändes som att alla liftarna gick från botten i byn. Ett system som kanske passar bättre för barnfamiljer än om man verkligen vill åka skidor. Så vi tog oss tillbaka mot sauze d’oulx där vi åkte tidigare i veckan. Ett skidsystem som passar oss mycket bättre. Många olika kombinationer av pister och det blir mer skidåkning än lift åkning. Ändå skidåkningen man vill åt ju! Dricka paus högst upp i solen och senare lunch paus på en Michelin restaurang /hotell i backen. Hade kunnat stanna en vecka till bara för solens skull. Hoppas verkligen att det är vår hemma! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>