Ett stop i Bryssel 

Sov som sagt i Bryssel inatt. Landade redan 9.45 igår och hade pick up 4.50 imorse.. Snark! Superfint hotell med stort gym i källaren där jag svängde in på först när vi kom fram. Jag har inte varit i Bryssel förut så efter träningen gick jag en lång runda i stan, in på alla små gator, kikade i butiker, njöt av att solen va framme och att det va över 10+grader. Hittade en restaurang i solen som serverade musslor, köpte choklad med hem och sen en belgiskvåffla påvägen tillbaka till hotellet. Fin stad men lite väl turistig tyvärr, sen höll de på med typ vägarbeten överallt så där försvann en del av myskänslan tyvärr. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>