Middag på Fridhem 

I onsdags hade The Winery Club vinprovning på gården i glashuset. Innan gästerna kom åt vi en god och mysig middag hos mamma och Anders tillsammans med lillebror. Chevre macka till förrätt, grillspett och Anders bearnaisesås till huvudrätt och citron-maräng glass till efterrätt, mumms!!! 

Efter middagen hade vi en jättetrevlig vinprovning där vi provade 6olika sorters viner, vita och röda, från Sydafrika och Italien. Nästa gång det blir vinprovning är den 15de september. 

Underläggen kommer från Riviera Maison och finns i butiken.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>